... Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Voor een uitvaart zoals u dat wil.

Duidelijke en eerlijke communicatie.
6+ jaar actief in de uitvaartbranche.
✔ Modern met respect voor traditie.
✔ Overzichtelijk kostenplaatje vooraf.
✔ Voor iedereen die zich bij ons op z’n gemak voelt.
✔ Ervaring met heel veel diverse uitvaarten (geloof, culture achtergronden, leeftijden etc.)

Een overlijden melden kan 24/7 op het bovenstaande nummer.

Home - Milly1920px

Hoe wij werken

Wij zijn Whitney en Nekeycha Tan-A-Kiam en wij zijn sinds 17 september 2015 zelfstandige uitvaartplanners. Wij helpen nabestaanden met de organisatie en uitvoering van een uitvaart.

Wanneer u voor ons kiest, kunt u ons na het overlijden 24/7 bellen op 06 16 174 918. Wij zorgen er dan voor dat de overledene wordt opgehaald en naar een gewenste locatie wordt gebracht. Of we maken het mogelijk dat de overledene thuis opgebaard wordt.

Daarna komen wij bij u langs om alles te bespreken wat van belang is bij een uitvaart. Denk hierbij aan de verzorging, omhulling, bekendmakingen, locaties, vervoer etc. Wij zullen alles reserveren en bestellen. Als u een uitvaartverzekering heeft, nemen wij namens u contact op met de verzekeraar en hoeft u zich ook daar geen zorgen over te maken.

Voor alles rondom de uitvaart zijn wij het aanspreekpunt. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken om de praktische zaken.

Families betalen bij ons gemiddeld € 7.000 voor een crematie en € 8.000 voor een begrafenis.

Een overlijden melden kan 24/7 op: 0616174918

Wat anderen over ons zeggen

“Een betere partij om in te schakelen en mee samen te werken konden we ons niet wensen. Persoonlijk, toegankelijk, flexibel, warm en heel professioneel.”

Annet Sabandar Aipassa
Annet Sabander Aipassa

“Deskundig, warm en een topteam. Zo zou ik Milly Uitvaartonderneming beschrijven. Uitvaartplanners Whitney en Nekeycha voelen haarfijn aan wat je nodig hebt. Op de dag van het afscheid was hun begeleiding precies wat we als familie nodig hadden. Ik raad Milly Uitvaartonderneming van harte aan.”

Nicole Terborg
Nicole Terborg

“Er wordt niet alleen naar het plannen en organiseren van je uitvaart gekeken maar echt naar alles waar de nabestaanden aan zouden moeten denken of tegen aan kunnen lopen tijdens en na de begrafenis. Ik ben super blij en trots met Uitvaartonderneming Milly . Ze zijn geduldig en hun uitleg is perfect. Jullie krijgen van mij een dikke vette 10+.”

Maris Smellie
Maris Mellie

Een overlijden melden kan 24/7 op: 0616174918

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Als kleine meisjes speelden wij bij oma Milly dat wij een kledingwinkel hadden. Toen wisten wij al dat wij samen een bedrijf wilden starten. Samen zijn wij namelijk op ons best, omdat we elkaar goed aanvullen. Maar helaas wisten we niet waar onze gezamenlijke passie lag. Vandaar dat we besloten om eerst een Hbo-opleiding te volgen.

Toen overleed onze oma Milly. Dat was de zwaarste periode uit ons leven tot nu toe. Maar in die zware periode ontdekten wij onze gezamenlijke passie. Het was terwijl wij de bloemen uitzochten, dat wij elkaar vroegen of het gek was dat wij het organiseren van een uitvaart leuk vinden. We vertelden het aan de familie en wat vrienden en iedereen reageerde enthousiast.

Mensen vragen ons vrij regelmatig waarom wij voor dit vak hebben gekozen, omdat wij steeds met verdrietige mensen te maken hebben. Ons antwoord is dan altijd: ‘Dat verdriet waar wij bijna dagelijks mee geconfronteerd worden, komt voort uit liefde. Als je niet om iemand geeft, dan zal het overlijden jou niet zo aangrijpen. Dus eigenlijk zijn wij bijna dagelijks getuige van de liefde en het laatste eerbetoon van een dierbaar persoon. En om daarbij te mogen helpen, voelt voor ons als een grote eer.’

Whitney & Nekeycha

Een overlijden melden kan 24/7 op: 0616174918

Whitney& Nekeycha Milly

Een overlijden melden kan 24/7 op: 0616174918