... Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Over ons

Welkom bij Milly! De funeral experts die jou in één dag klaarstomen voor jouw nieuwe carrière als uitvaartplanner. Bij het organiseren van een uitvaart komt in één keer heel veel op je af. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de kennis hebben om jou de juiste tools te bieden, om een goede uitvaart van A tot Z te regelen. Kennis is er om te delen, en daar zijn wij als zussen al 32 jaar enorm goed in. O ja, wij zijn Whitney en Nekeycha Tan-A-Kiam. Aangenaam kennis te maken!

Waarom kies je voor  Milly funeral experts? 

✔  Benaderbaar
✔  Down to earth
✔  Luchtig maar respectvol
✔  Open voor veranderingen en modernisering
✔  Ervaring met diverse uitvaarten als uitvaartonderneming Milly
✔  Expert in de uitvaartbranche
✔  Brutally honest 

Cursus Zelfstandige uitvaartplanner
RAUL7149

Geleid door eigen ervaringen
‘Milly’ was de roepnaam van onze oma; Yvonne Mildred Truideman.

Op 9 februari 2014 kwam zij helaas te overlijden. In de moeilijke en donkere dagen net na haar overlijden zagen wij samen wel een klein, maar duidelijk lichtpuntje. Wij zeggen dan ook dat het overlijden van onze oma heeft geleid naar het vinden van onze roeping. Wij ontdekten namelijk onze gedeelde passie: uitvaarten.

Uitvaartonderneming Milly is ontstaan zodat niemand zich hoeft te voelen zoals wij ons voelden tijdens het plannen van de uitvaart van oma Milly. Achter de schermen gingen de nodige dingen mis. De reden hiervoor lag niet alleen aan de uitvaartplanner, maar ook eigen gebrek aan kennis en voorbereiding speelde een rol. Er is zoveel keus, dat je je achteraf afvraagt of je de juiste hebt gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bepaald type kist, of in het geval van onze oma bepaalde wensen van haar die bij ons niet bekend waren. Deze ervaring heeft de drang in ons aangewakkerd om zelf binnen de uitvaartbranche aan de slag te gaan.

Hetzelfde maar dan anders
De vijf jaar daaropvolgend gingen we officieel aan de slag als uitvaartplanners en hebben wij de kans gekregen om vele families te mogen helpen met het afscheid nemen van hun dierbaren. In deze jaren hebben wij zoveel ervaring opgedaan in het regelen van uitvaarten, dat wij ons inmiddels experts in de uitvaartbranche mogen noemen. Naast onze ruime praktijkervaring als uitvaartplanners, hebben wij ook een traditionele opleiding genoten bij een hoog aangeschreven opleider.

Wij merkten in onze periode als uitvaartplanners, dat er heel veel interesse was in uitvaarten. Steeds meer mensen wisten ons te vinden wanneer zij informatie wensten over uitvaarten, uitvaart planningen en alles wat daarbij komt kijken. Toen wij exact vijf jaar later, op 17 september 2020, ervoor kozen te stoppen met het plannen van uitvaarten, besloten we wel actief te blijven binnen de uitvaartbranche. We hebben namelijk enorm veel kennis en ervaring opgedaan en er zijn diverse vormen om op dit gebied in de vraag en behoefte van mensen te voorzien. We zijn daarom gestart met het lesgeven in uitvaartplanning onder de noemer: Milly funeral experts.

Optie 1- Milly-crop

Wij helpen je graag op weg in de uitvaartbranche.

Uitvaartplanners Whitney1

Whitney Tan-A-Kiam

  • 35 jaar
  • Woonachtig in Almere 
  • Hbo Communicatiemanagement 
  • Certificaat uitvaartplanner

Uitvaartplanners - Nekeycha2

Nekeycha Tan-A-Kiam

  • 33 jaar
  • Woonachtig in Amsterdam 
  • Hbo Financial services management
  • Certificaat uitvaartplanner